Pukeutuminen

Tervetuloa vaateostoksille Blue Velvetiin!

Löydät meiltä huippubrändien tyylikkäät ja mukavat vaatteet sekä asusteen arkeen ja juhlaan.

Tuttujen Marimekon paitojen, tunikoiden, mekkojen ja neuleiden ohella löydät meiltä myös suositut Marimekon takit, yöpaidat, oloasut sekä lastenvaatteet.

Valikoimaamme kuuluvat tanskalaisen LauRien ajatonta tyyliä edustavat housut, jotka on luotu rakastettaviksi ja käytettäviksi sesonki sesongin jälkeen. Löydät meiltä jo klassikoiksi muodostuneet Claire Womanin puuvilla-, villa- ja silkivaatteet, jotka sopivat niin rentoon kuin siistimpään työpukeutumiseen sekä juhlaan.

Haluatko olla varma, että uusi vaatteesi on valmistettu ja tuotettu ympäristöystävällisesti? Tutustu Masain valikoimaamme. Masai on ensimmäinen tanskalainen vaatemerkki, joiden vaatetuotanto on saanut FSC-sertifioinnin. Masain mallistosta löytyy ihania vaatteita jokaiselle vartalotyypille.

Mukavia ja persoonallisia vaihtoehtoja löydät myös niin ikään taskalaiselta Isay´lta. Etsitkö uutta mekkoa, puseroa, jossa on sitä jotain tai vai uutta piristystä asukokonaisuuteesi. Tule silloin tutustumaan Isay´n valikoimaamme.

Alusasuissa edustamme tunnettua PrimaDonna -merkkiä. Sen valikoimiin kuuluvat innovatiiviset rintaliivit, jotka istuvat täydellisesti myös suuremmille kuppikoille.

TERVETULOA MYYMÄLÄÄN JA VERKKOKAUPPAAN!